miercuri, 14 mai 2008

Campanie Electorala

Ne pregatim sa mergem la (sha)urne sa "vomam" pardon sa votam pe urmatori idili ai orasului Constanta. Sincer eu unu ma duc la vot, dar ma duc degeaba. O gramada de lucruri frumoase facute in graba ca lumea sa zica ceva de bine si sa puna stampila unde trebuie, pe fruntea care trebuie.

Unul se plimba cu elefantul prin orash si culmea e membrul de vaza al comunitatii blogarilor din Constanta(cred ca are blog de zeci de ani de zile). Altul da locuinte de pomana. Ma mai trezesc ca ma suna acasa si imi zice ..."va multumesc ca ati ales sa votati cu domnul Elefant si bla bla bla" evenimente mondene, concerte, politicieni care instantaneu sunt interesati de concursuri de graffiti pe garduri. Interventii subite in problemele cetatenilor solutionate pe loc(avand in vedere ca uni stau ani de zile sa isi rezolve o problema). Un amestec de talcioc unde se vinde politica de strada.
Ma duc in cabina, pun mana la ochi si votez, cel care o sa iasa, oricare ar fi el o sa fie foarte bun(de fiecare data e la fel o iluzie de democratie cu mentalitate comunista.

"Ce sa i faci" trebe si ei sa minta pe cineva ca nu pot sa isi fure caciula singuri.

Niciun comentariu: